Maşină de etichetat

Maşină de etichetat liniară

Sistemul liniar permite aplicarea de etichete cu adeziv sau autoadezive până la o capacitate de producţie maximă de 6000 sticle/oră.
Aplică eticheta parțială sau infăşurătoare doar pe recipiente cilindrice de plastic și sticlă.

 

Maşină de etichetat rotativă cu adeziv rece

Această tehnologie permite aplicarea de etichete cu adeziv rece.
Se aplică etichete de corp, etichete de spate, timbre, guleraşe infăşurătoare, sigilii de stat, și așa mai departe, pe recipiente de formă cilindrică și fasonate, din plastic sau sticlă.
Versiunea cu adeziv rece se realizează cu depozit oscilant sau depozit fix, în funcție de producția orară.

 

Maşină de etichetat rotativă Hot – Melt

Acesta maşina permite aplicarea de etichete infăşurătoare cu adeziv fierbinte Hot-Melt.
Se aplică numai etichete infăşurătoare pe suport de hârtie și OPP pre-tăiat pe recipiente de forma cilindrică sau fasonate, din plastic sau sticlă.

 

Maşină de etichetat rotativă etichete autoadezive

Cu acest tip de maşini de etichetat se aplică etichete autoadezive de corp, etichete spate, timbre şi guleraşe infăşurătoare pe recipiente de formă cilindrică și fasonate, din plastic sau sticlă.
De asemenea, se oferă, la cerere, versiuni cu încărcătoare la distanțe lungi.

 

Maşină de etichetat combinată

Modelele "combi" permit să se aplice, cu aceeași mașină, diferite tipuri de etichete (de exemplu: + adeziv rece sau adeziv Hot-Melt + adeziv la rece sau adeziv Hot-Melt + autoadezive).

 

Maşină de ambalare - dezambalare cutii

Aceste maşini automate sunt fabricate în versiuni diferite de la un singur cap la multi cap.
Cazul Unpackers sunt folosite pentru a ridica recipientele din cutii de plastic sau cutii de carton pentru produse alimentare în linii automate de imbuteliere.
Packers sunt utilizate în linii de ambalare, la finalul sistemelor de imbuteliere, pentru introducerea de recipiente in cutii de plastic sau cutii de carton .
Maşinile complet automatizate sunt ideale  pentru producții mici, mijlocii și mari.

 

Monobloc Isola 700

Este o mașină destinată să optimizeze spațiul în liniile de producţie de capacităţi de producție mici și mijlocii, care reunește, într-un singur bloc, cele trei etape de: formarea cutiei de carton – introducerea recipientelor - inchiderea cartoanelor cu adeziv fierbinte sau bandă adezivă.