Maşină de ambalat

Masina De Formare – Inchidere Cartoane

Ave Technologies Srl  produce mașini automate de formare cutii de carton de tip american cu lipirea straturilor inferioare prin intermediul adezivului fierbinte Hot -  Melt.
De asemenea, sunt disponibile sisteme de închidere sus și / sau jos  a cutiilor de carton cu banda adeziva.

 

Masina De Ambalare - Dezambalare Cutii

 

Aceste masini automate sunt fabricate în versiuni diferite de la un singur cap la multi cap.
Cazul Unpackers sunt folosite pentru a ridica recipientele din cutii de plastic sau cutii de carton pentru produse alimentare în linii automate de imbuteliere.
Packers sunt utilizate  în linii de ambalare, la finalul sistemelor de imbuteliere, pentru introducerea de recipiente in cutii de plastic sau cutii de carton .
Masinile complet automatizate sunt ideale  pentru producții mici, mijlocii și mari.

 

Monobloc Isola 700

Este o mașină destinată să optimizeze spațiul în liniile de productie decapacitati de producție mici și mijlocii, care reunește, într-un singur bloc, cele trei etape de: formarea cutiei de carton – introducerea recipientelor - inchiderea cartoanelor cu adeziv fierbinte sau bandă adezivă.

 

Masini De Ambalat

Liniile automate de ambalare cu folie termoretractibilă sunt disponibile în diferite modele în funcție de tipul de recipient, tipul de ambalaj (fără suport de carton, cu un strat sau cu tavă) și în funcție de capacitatea productivă a liniei.

 

Sisteme de depaletizare - paletizare

 

Sistemele de depaletizare și paletizare garantează alimentarea/ambalarea automată a recipientelor sau cutiilor de carton.
Acestea sunt disponibile în sisteme automate și semi-automate cu privire la operațiunile de extragere/inserare interstrat şi gestionarea depozitului gol de paleţi.

 

Masina de infoliat paleţi

 

Acest tip de aparat permite înfășurarea automată cu folie stretch a paleţilor de pe paletizator.
Structura este complet realizată din tablă de oțel, îndoită și sudată; mai mult decât atât sistemul motorizat este controlat electronic pentru a permite pre-întinderea filmului.