Maşină de clătit /sterilizat

 

Maşină de clătit - sterilizat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orară cerută (de la 3.000 la 90.000 sticle/oră) și de recipientul care trebuie tratat.
Ele pot realiza urmatoarele operatiuni: clătire cu apă caldă sau rece; sterilizare cu apă + SO2 în recirculare sau evacuare.
De asemenea, puteți folosi acest sistem pentru a clăti sticlele asociate cu un sistem de reciclare cu ajutorul unei pompe şi a unui filtru.

 

Maşină de suflat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orară cerută (de la 3.000 la 90.000 sticle/oră) și de recipientul care trebuie tratat. Ele realizează insuflare de aer steril sau gaz sterilizant, în scopul de a evita utilizarea apei în recipientele care se vor umple cu ulei sau produse sensibile la apă.

 

Maşină de clătit - suflat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orară cerută (de la 3.000 la 90.000 sticle/oră) și de recipientul care trebuie tratat. Ele realizează spălarea sticlei cu diferite produse (apă sau dezinfectanţi) după care urmează insuflare de aer steril sau gaz sterilizant, în scopul de a reduce cantitatea de lichid reziduu.