Maşină de clătit-sterilizat

Maşină de clătit-sterilizat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orara ceruta (de la 3.000 la 90.000 sticle/ora) și de recipientul care trebuie tratat.
Ele pot realiza urmatoarele operatiuni: clătire cu apă caldă sau rece; sterilizare cu apa  + SO2 in recirculare sau pierdere.
De asemenea, puteți folosi acest sistem pentru a clăti sticlele asociate cu un sistem de reciclare cu ajutorul unei pompe si a unui filtru.

 

Maşină de suflat 

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orara ceruta (de la 3.000 la 90.000 sticle/ora) și de recipientul care trebuie tratat.Ele realizeaza insuflare de aer steril sau gaz sterilizant, in scopul de a evita utilizarea apei in recipientele care se vor umple cu ulei sau produse sensibile la apa.

 

Maşină de clătit-suflat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orară cerutaă(de la 3.000 la 90.000 sticle/ora) și de recipientul care trebuie tratat. Ele realizează spălarea sticlei cu diferite produse ( apă sau dezinfectanţi ) dupa care urmează insuflare de aer steril sau gaz steril, in scopul de a reduce cantitatea de lichid reziduu.

 

Maşină de sterilizat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orară cerută (de la 3.000 la 90.000 sticle/ora) și de recipientul care trebuie tratat. Ele realizează sterilizarea recipientelor (intern şi/sau extern) prin intermediul injecţiei de produse sterilizante ca, de exemplu, acid peracetic, peroxidic, SO2, SO3, iod şi altele.