Maşină de dopuit

 

Modele și versiuni pentru dopuri de plută, cu filet și coroană.

AVE Technologies Ltd. din grupul Della Toffola proiectează și produce sisteme complete de dopuire pentru fiecare tip de capac și sticlă.

Fie că este vorba de vinuri liniştite, mai degrabă decât spumante, compania oferă întotdeauna soluția optimă într-o gamă largă de tipuri constructive şi metode de operare.
Toate maşinile sunt dotate cu automatizări eficiente pentru a asigura cicluri de lucru continuue și funcționale.

 

Sistem de dopuit capace cu filet

Maşina de dopuit este constituită dintr-o coloană pe care este instalat distribuitorul de capace, jgheabul pentru capace cu capul de eliberare şi capetele de închidere.
Mașinile de dopuit pentru capace filetate sunt fabricate în două variante:

  • PPV pentru capace cu filet din plastic cu sistem de presare capac "Pick & Place". Maşina este dotată cu capete de închidere cu ambreiaj magnetic şi cuplu reglabil.
  • VA pentru capace cu filet din aluminiu cu sistem de presare capac "on the fly". Maşina este dotată cu capete de închidere din oţel inoxidabil prevăzute cu role care sigilează capacul pe recipient.

În cazul lipsei recipientului, capul nu eliberează capacul.

Distribuitorul de capace alimentează jgheabul în mod continuu şi automat şi este prevăzut cu senzor de "prezență capac."

În cazul în care se lucrează cu sticle de plastic PET / PE / HDPE, maşina poate fi echipată cu sistem "Neck Holding".

 

Sistem de dopuit capace de plută

Maşina de dopuit este constituită dintr-o coloană pe care sunt instalate fălcile de strângere a capacelor, fabricate din oțel inoxidabil călit și șlefuit, cu funcționare silențioasă și fără probleme, care împiedică ruperea dopului.
O serie de pistoane ridică sticlele permiţând executarea fazei de dopuire.
În caz de abseţă a recipientului, capul nu eliberează capacul.
Distribuitorul de capace alimentează jgheabul în mod automat și continuu și este prevăzut cu senzor de "prezență capac."

 

Sistem de dopuit capace coroană

Maşina de dopuit este constituită dintr-o coloană pe care sunt instalate capetele de dopuit.

Prin intermediul unui jgheab capacele sunt transferate la capetele de dopuit. Dopuirea se realizează prin presiunea capetelor de formă conică care sigilează capacul pe recipient.

În cazul lipsei recipientului, capul nu eliberează capacul.
Distribuitorul de capace alimentează jgheabul în mod continuu şi automat şi este prevăzut cu senzor de "prezență capac."