Maşină de clătit/sterilizat

Maşină de clătit/sterilizat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orară cerută (de la 3.000 la 90.000 sticle/ora) și de recipientul care trebuie tratat.
Ele pot realiza urmatoarele operatiuni: clătire cu apă caldă sau rece; sterilizare cu apa  + SO2 in recirculare sau pierdere.
De asemenea, puteți folosi acest sistem pentru a clăti sticlele asociate cu un sistem de reciclare cu ajutorul unei pompe si a unui filtru.

 

Maşină de suflat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate în diferite versiuni, în funcție de productivitatea orară cerută (de la 3.000 la 90.000 sticle/ora) și de recipientul care trebuie tratat .Ele realizează insuflare de aer steril sau gaz sterilizant, in scopul de a evita utilizarea apei in recipientele care se vor umple cu ulei sau produse sensibile la apa.

 

Maşină de clătit/suflat

Complet automatizate, acestea sunt fabricate in diferite versiuni, in funcție de productivitatea orară cerută (de la 3.000 la 90.000 sticle/oră) şi de recipientul care trebuie tratat. Ele realizează spălarea sticlei cu diferite produse( apă sau dezinfectanţi ) după care urmează insuflare de aer steril sau gaz sterilizant, in scopul de a reduce cantitatea de lichid reziduu.