Maşină de ambalat

Maşina de formare – inchidere cartoane

Ave Technologies Ltd. produce mașini automate de formare cutii de carton de tip american cu lipirea straturilor inferioare prin intermediul adezivului fierbinte Hot -  Melt.
De asemenea, sunt disponibile sisteme de închidere sus și/sau jos a cutiilor de carton cu bandă adezivă.

 

Maşină de ambalare - dezambalare cutii

Aceste maşini automate sunt fabricate în versiuni diferite de la un singur cap la multi cap.
Cazul Unpackers sunt folosite pentru a ridica recipientele din cutii de plastic sau cutii de carton pentru produse alimentare în linii automate de imbuteliere.
Packers sunt utilizate în linii de ambalare, la finalul sistemelor de imbuteliere, pentru introducerea de recipiente in cutii de plastic sau cutii de carton.
Maşinile complet automatizate sunt ideale  pentru producții mici, mijlocii și mari.

Monobloc Isola 700

Este o mașină destinată să optimizeze spațiul în liniile de producţie de capacităţi de producție mici și mijlocii, care reunește, într-un singur bloc, cele trei etape de: formarea cutiei de carton – introducerea recipientelor - inchiderea cartoanelor cu adeziv fierbinte sau bandă adezivă.

 

Maşini de ambalat

Liniile automate de ambalare cu folie termoretractibilă sunt disponibile în diferite modele în funcție de tipul de recipient, tipul de ambalaj (fără suport de carton, cu un strat sau cu tavă) și în funcție de capacitatea productivă a liniei.

 

Sisteme de depaletizare - paletizare

Sistemele de depaletizare și paletizare garantează alimentarea/ambalarea automată a recipientelor sau cutiilor de carton.
Acestea sunt disponibile în sisteme automate și semi-automate  cu privire la operațiunile de extragere/inserare interstrat şi gestionarea depozitului gol de paleţi.

 

Maşină de infoliat paleţi

Acest tip de aparat permite înfășurarea automată cu folie stretch a paleţilor de pe paletizator.
Structura este complet realizată din tablă de oțel, îndoită și sudată; mai mult decât atât sistemul motorizat este controlat electronic pentru a permite pre-întinderea filmului.