Dopuri

Plută Naturală

Dopuri monobloc din plută naturală disponibile în diverse dimensiuni şi trepte de calitate până la cea mai înaltă “Riserva”.

Viaţă în sticlă: nelimitat

 

Colmatate

Disponibile în 3 trepte de calitate şi 2 dimensiuni: 24x38 şi 24x44

 

Aglomerate

  • granulaţie 0,5/2 mm
  • fără sfere expandabile
  • TCA < 1,5 ng/l
  • viaţa vinului în sticlă: 3 ani

FĂRĂ GUST DE DOP ÎN VIN

Disponibil în diverse dimensiuni

 

FineCork®

  • granluaţie 0.5/1 mm
  • Sfere expandabile în componenta
  • Tca < 0,5 ng/l
  • viaţa vinului în sticlă: 5 ani

 FĂRĂ GUST DE DOP ÎN VIN

Disponibil în diverse dimensiuni

http://topwines.ro/finecork-fruct-al-progresului-evolutie-naturala/

 

Sintetice

A urmări excelența fără compromisuri!

Într-o lume în continuă schimbare, ne place să credem că există întotdeauna o soluție inovatoare pentru orice problemă dată. Provocarea constă în a căuta și a identifica soluția care face mai mult decât pur și simplu a satisface așteptările clienților. La Microcell, cercetarea aplicată a fost întotdeauna privita ca fiind strategică în identificarea de inovații tehnologice pentru a se asigura că produsele oferă performanță la standarde din ce în ce mai ridicate. Microcell a lucrat cu o serie de parteneri, inclusiv unele dintre cele mai importante centre universitare și de cercetare din Europa. Vinul este un aliment viu. Numai intelegand in detaliu structura și maturarea vinului este posibil să se creeze dispozitive de închidere care respectă integritatea sa. Cercetarea aplicată de Microcell explorează trei căi principale:

Studii de ambalaje inovatoare -  Noi tehnologii inovatoare pentru a crea sisteme de închidere cu funcționalitate îmbunătățită în mod constant, astfel că vinurile vor maturiza mai mult și mai bine.

Închidere - interacțiunea cu vinul - Studii Complexe privind aroma. Vinul este, probabil, unul dintre domeniile cele mai fascinante de studiu. De ceva timp, a fost optimizata analiza cantitativă a absorbției compușilor aromatici din vin de închiderea care vine în contact cu el. Microcell realizează studii privind absorbția selectivă a aromelor și potențialele surse de transfer de aromă, pentru a garanta producătorilor că aromele vinurilor lor își vor menține curățenia, integritatea și intensitatea.