Selecţie şi transport

Grupul Della Toffola propune o varietate tehnologică pentru selecţia şi transportul strugurilor, tulpinilor şi tescovinei.

 

1. Benzi de transport de struguri, tescovină și evacuarea tulpinilor.
Sunt construite în întregime din oțel inoxidabil și prevăzute cu covor neted din PVC alimentar sau benzi cu lamele și ghidaje laterale, acestea pot fi ajustate în înălțime și sunt complete cu buncăre de încărcare.
Operațiile de curățare și de întreținere sunt deosebit de ușoare și rapide.

2. Melci orizontali și verticali pentru transportul strugurilor, tescovinei și evacuarea tulpinilor.
Fabricate în întregime din oțel inoxidabil, cu diametre și lungimi corespunzătoare locului de muncă, acestea se curăță și se intreșin foarte ușor.

3. Aspiratoare de tulpini cu rotor din oțel cu palete radiale lipite direct pe motor in interiorul unor melci din oțel inoxidabil.

Sunt oferite cu putere adecvată la cantitatea de tulpini care urmează să fie aspirată.

4. Noile linii de selectare a strugurilor sunt folosite pentru a facilita operațiile de selecție manuală înainte de strivire sau presare: acest fapt a devenit o necesitate cerută de firmele care caută cea mai bună calitate pentru vinurile lor.

Aceste linii sunt indicate în special pentru:

-distribuția și nivelarea automată a strugurilor pe un plan, astfel încât, prin operarea pe cele două părți laterale ale liniei, selectarea manuală este mai ușoară și mai rapidă;
-separarea manuală a masei de struguri din resturi vegetale cum ar fi frunzele, resturi de crengi cu ciorchini sau boabe stricate, etc.

Liniile sunt modulare și se pot alege dintr-o varietate de echipamente în funcție de necesități:

-tunel de spălare - uscare struguri;
-vibratoare dozatoare;
-mese de selecție cu benzi din PVC;

-mese de selecție vibrante din oțel inoxidabil;
-elevatoare cu bandă;
-desciorchinătoare;
-zdrobitoare cu role;
-pompe mohno sau pompe peristaltice.