Maşină de dopuit

Modele și versiuni pentru dopuri de plută, cu filet și coroană

AVE Technologies Ltd. din grupul Della Toffola proiectează și produce sisteme complete de dopuit pentru fiecare tip de capac și sticlă.
Toate maşinile sunt dotate cu automatizari eficiente pentru a asigura cicluri de lucru continuue și funcționale.

 

Sistem de dopuit capace cu filet

Maşina de dopuit este constituită dintr-o coloană pe care este instalat distribuitorul de capace, jgheabul pentru capace cu capul de eliberare şi capetele de inchidere.
Mașinile de dopuit pentru capace filetate sunt fabricate in doua variante:
- PPV pentru capace cu filet din plastic cu sistem de presare capac "Pick & Place". Maşina este dotată cu capete de inchidere cu ambreiaj magnetic şi cuplu reglabil.
- VA pentru capace cu filet din aluminiu cu  sistem de presare capac "on the fly". Maşina este dotată cu capete de inchidere  din oţel inoxidabil prevăzute cu role care sigilează capacul pe recipient.
În cazul lipsei recipientului, capul nu eliberează capacul.
Distribuitorul de capace alimentează jgheabul in mod continuu şi automat şi este prevăzut cu senzor de "prezență capac."
În cazul în care se lucrează cu sticle de plastic  PET / PE / HDPE, maşina poate fi echipata cu sistem "Neck Holding".

 

Sistem de dopuit capace de plută

Maşina de dopuit este constituită dintr-o coloană pe care sunt instalate fălcile de strângere capace, fabricate din oțel inoxidabil călit și șlefuit, cu funcționare silențioasă și fără probleme, care împiedică ruperea dopului.
O serie de pistoane ridică sticlele permitand executarea fazei de dopuire.
În caz de absenţă a recipientului, capul nu eliberează capacul.
Distribuitorul de capace alimentează  jgheabul în mod automat și continuu și este  prevăzut cu senzor de "prezență capac."

 

Sistem de dopuit capace coroană

Maşina de dopuit este constituită dintr-o coloană pe care sunt instalate capetele de dopuit.

Prin intermediul unui jgheab capacele sunt transferate la capetele de dopuit. Dopuirea se realizează prin presiunea capetelor de forma conică care sigilează capacul pe recipient.

În cazul lipsei recipientului, capul nu eliberează capacul.
Distribuitorul de capace alimentează jgheabul in mod continuu şi automat şi este prevăzut cu senzor de "prezență capac."