Filtre pentru aplicaţii industriale si civile

      Epurarea apei, in general, reprezintă eliminarea oricărui conţinut de solide, impurităţi, agenţi contaminanţi sau microorganisme .

      Printr-un proces care nu este singular, ci este format din mai multe faze, se obține apă epurată , care poate fi complet  reutilizată reducând considerabil costurile și cheltuielile în special în acele domenii în care recuperarea totală a părţii lichide este o condiţie indispensabilă. Grupul Della Toffola se ingrijeste de studiul de fezabilitate și de proiectare a sistemelor de tratare, producând apoi mașinile și instalaţiile cele mai potrivite pentru toate aceste etape.

 

Sisteme pentru filtrare

Filtre presă manuală cu modele de la 400 x 400 la 1000 x 1000 cu diferite tipuri de plăci: camere fixe in serie, plăci cu membrane de stoarcere, plăci și rame.
Filtre presă automată cu modele de plăci de la 600 x 600 la 2000 x 2000.

Filtre presă automată cu fascicul mare disponibile cu plăci de la 1500x1500 la 2000x2000.

Filtre presă automată simultană cu modele de plăci de la 500 x 500 la 2000 x 2000. Toate filtrele sunt realizate din oţel carbon vopsit, oțel inoxidabil AISI 304 sau AISI 316, iar materialul din care sunt confecţionate plăcile este PPAD ( polipropilena de inaltă densitate ), dar orice alt material plastic poate fi utilizat  pentru compatibilitatea  totală cu produsul și temperatura de filtrare: oţel inoxidabil AISI 304 sau AISI 316, aliaje de aluminiu, fontă.

Fiitre rotative sub vid cu membrană cu  suprafața de filtrare de până la 60 mp, în versiunile din oţel inoxidabil AISI 304 sau AISI 316.

Fiitre cu nisip/cărbune cu spălare in contra curent, automată sau manuală confecţionate din oțel vopsit, oțel inoxidabil AISI 304 sau AISI 316.

 

Sisteme pentru tratament

Mașini automate pregătitoare pentru soluții polielectroliţi lichizi la concentrațiile dorite, dizolvarea pulberii în apă, capacitate de la 500 la 5.000 litri/oră. Grupul este compus dintr-un rezervor cu 3 compartimente dizolvare, maturare și depozitare.
Maşini pregătitoare pentru lapte de var format dintr-un rezervor de amestecare din polietilenă sau oţel inox prevăzut cu agitator și pompă de dozare, cu posibilitatea de încărcare manuală sau automată a varului.
Dozatoare automate pentru lichide adecvate pentru soluţii acide, polielectroliţi lichizi, floculanţi. Rezervoare din polietilenă sau din oţel inoxidabil prevăzut cu pompă de dozare.

 

Sisteme pentru condiţionare

Reactoare de formă cilindrică sau pătrată, fabricate din oăel carbon vopsit sau oțel inoxidabil AISI 304 sau AISI 316, capacitate până la 30 mc.
Decantoare de formă cilindrică sau pătrată, fabricate din oţel carbon vopsit sau oţell inoxidabil AISI 304 sau AISI 316, capacitate până la 50 mc.