Pompe mohno

Soluții pentru fiecare aplicație

Pompele Della Toffola pentru vinuri acoperă toate tipurile disponibile de pe piață și oferă soluții pentru orice solicitare, în orice etapă a procesului de producție.

Pompe mohno pentru lichide

Pompele cu şurub excentric sunt potrivite pentru pomparea lichidelor, vinului, tescovinei şi tulpinilor. Mișcarea rotorului de inox în statorul din cauciuc alimentar creeaza un flux continuu, fără agitări și cu cel mai mare respect faţă de caracteristicile organoleptice ale produsului. Modelele noastre de pompe mohno sunt din oţel inoxidabil AISI 304 lustruit pentru o garanţie maximă a sănătăţii, construcţia fiind simplă pentru demontarea şi curăţarea rapidă și ușoară.

Rotorul de oţel folosit la acest tip de pompe este gol pentru respect faţă de produsul tratat.

Pompe mohno pentru tescovină

Pompele mohno cu buncăr serie FTF şi PMS sunt produse în gama de modele de la 100-1200 hl/oră.
Orice serie sau model este cea mai bună garanție a unui debit constant și omogen al produsului cu maximă delicatețe de transport.

Pentru a asigura acest rezultat pompele se rotesc la o viteză mică și sunt prevăzute cu un rotor cu arbore tubular la modelele FTF, care îi permite să funcționeze fără vibrații, cu frecări foarte mici, în beneficiul produsului.

Aceste pompe sunt dotate cu buncăr cu dispozitiv împotriva funcţionării în gol și pot fi echipate cu invertoare și comandă prin radio.

Pompe cu piston din inox

Pompele cu piston din oţel inoxidabil modelul cu un singur cilindru MXT şi cu doi cilindrii BXT oferă posibilitatea fundamentală de a obține chiar şi în prezenţa lichidelor dificile a unui randament ridicat şi a unui flux regulat, echilibrat și fără vibrații pentru cel mai mare respect faţă de calitatea produsului.
Se fabrică în variantele de la modelul MXT 85 hl/oră la modelul BXT 1000 hl/oră și de serie toate sunt echipate cu invertor şi, la cerere, cu comandă prin radio.

Pompe peristaltice

Aceste pompe sunt caracterizate de tipul de funcţionare care se desfăşoară, cu o compresie progresivă prin intermediul rolelor, in tub flexibil care implementeaza recircularea continuă a produsului.
Principalele caracteristici sunt transferul intact şi omogen al produsului, marea putere de auto-amorsare, lipsa contactului între produsul care urmează să fie transferat și organele mecanice, precizia de dozare a produsului datorită prezenței unui invertor care permite o reglare exactă a debitului: toate modelele se livrează cu invertor.
Acestă variantă de pompă este realizată de la modelul PPD 60 (6-150 hl/oră de lichid) până la modelul PPD 120 (95-1000 hl/oră de lichid).
Toate modelele pot fi echipate cu buncăr cu melc și comandă radio.

Pompa cu rotorul din inox, in cauciuc si cu lobi

Versiunea cu rotor din oțel

De tipul pe roti, cu rotor din oțel inoxidabil.
Potrivită utilizării pentru o gamă largă de produse oenologice și alimentare.

Rotorul din oțel inoxidabil turnat asigură rezistență la coroziune.
Pompa cu auto-amorsare.
Suprafețe interioare netede ce garantează un randament mai mare.
Construcție usor de manevrat şi de dimensiuni reduse.
Viață nelimitată având în vedere frecările foarte mici cu produsele.

Versiunea cu rotor cu palete sintetice

De tipul pe roţi, cu rotor din material sintetic netoxic și rezistent la diferite produse acide.
Potrivit pentru transvazarea lichidelor de orice tip, chiar şi dense şi cu corpuri solide în suspensie.
Auto-amorsare instantă până la 5 metri adâncime.