Filtrare

Maşini caracterizate de un ridicat randament calitativ şi sunt utilizate atat pentru filtrarea berii ca o soluţie dezvoltată şi timpi de lucru adecvaţi.

1. Filtru cu descărcare manuală: ECP 1-3 mp

2. Filtru cu descărcare automată: NF 5-60 mp

3. Filtru cu plăci şi rame: 

        - cu plăci şi rame

        - cu plăci pentru cartoane

4. Recipienţi pentru microfiltrare

 

Filtre cu descărcare manuală ECP & FSB

Datorită tipului constructiv, pentru curăţare este suficient un jet de apă şi jgheabul din dotare.
Este construit integral din oțel inoxidabil, inclusiv pompa de alimentare, conductele, supapele şi structura pe roți.
Sistem de dozare complet cu kiselgur cu pompă cu piston, cu debit reglabil şi electroagitator încorporat și rezervor de dozare. Tabloul electric este complet cu toate comenzile și protecțiile esențiale pentru utilizarea în condiții de siguranță și de încredere.

Filtre ECP: cu aceste modele puteți efectua o curățare rapidă și ușoară a discurilor prin inlaturarea clopotului și apoi pur și simplu răsturnand pachetul filtrant: avand in vedere că pentru curăţare este suficient un jet de apă, se evită deteriorarea sau uzura discurilor de filtrare.
Modelele realizate sunt de 2 şi 3 mp.

Filtre FSB: spre deosebire de modelele ECP, la această versiune răsturnarea clopotului pentru curățarea pachetului filtrant este amortizată de pistoane corespunzătoare. Odată rasturnat clopotul, este uşor de deschis prin alunecarea pe un ghidaj special.
Modelele realizate sunt de 3 și 5 mp.

 

Filtre cu descărcare automată NF

Datorită caracteristicilor lor constructive şi de funcţionare, sunt deosebit de potrivite pentru filtrarea unor volume mari de lichide, cu un procent redus de solide în suspensie și pentru operațiuni de lustruire și finisare. Sistemul exclusiv și apreciat cu discuri orizontale, combinat cu descărcarea centrifugală a panoului reziduual a marcat o etapă foarte importantă în tehnica de filtrare. Toate aceste calităţi se regăsesc astăzi in seria de filtre NF. Aceste filtre, în cazul intreţinerii, necesită timpi de intervenție minimi și o utilizare redusă de echipamente oferind astfel avantaje clare în economia de funcționare. Filtrele sunt construite în conformitate cu reglementările 97/23 / CE PED. Toate componentele filtrelor sunt realizate din oţel inoxidabil AISI 304, în timp ce reductoarele şi motoarele electrice sunt protejate de o vopsea epoxidica antiacidă.
Modelele sunt realizate de la 5 la 50 mp.

Filtre cu cartoane

Aceste filtre sunt construite în întregime din oțel inoxidabil AISI 304 sau AISI 316, inclusiv cadrul, supapele, tava și accesoriile.
Lampă de control la intrarea cat şi la ieşirea produsului filtrat.
Există o gamă completă de accesorii care se potrivesc filtrelor, pentru prelucrarea diferitelor produse.

 

Recipienţi pentru microfiltrare

 

Acest tip de filtru permite eliminarea particulelor coloidale și celulelor de lieviţi şi bacterii conținute în vin. Pentru a oferi rezultate maxime operațiunea trebuie să fie efectuată imediat înainte de îmbuteliere pentru a garanta că vinul rămâne neatins.
Construite în întregime din oțel inoxidabil AISI 316 sunt complete cu supape fluture racordate la intrare şi ieşire, supapă cu bilă de ½” pe curba de intrare, supapă sanitară de ½”  pe curba de ieşire, racorduri de intrare și ieșire DIN 11851. Priza cartușelor este de tip baionetă, dar la cerere pot fi livrate recipiente cu diferite prize. De asemenea, sunt disponibile recipiente singulare sau multiple adaptate să conțină elemente de filtrare cu cartuș sau module lenticulare.