Capsule

PVC

Capsulele termocontractibile din PVC au ca avantaj adaptabilitatea ridicată la o gamă vastă de sticle şi recipient şi pot fi folosite în domeniul oenologic, farmaceutic, al uleiurilor şi adesea chiar şi pentru lichior şi distilate.

Imprimările la cald şi cu metode tradiţionale, reliefuri colorate pe top, diversele tipuri de bandă de rupere, o gamă vastă de profile pentru top şi un repertoriu bogat de culori, ajută îmbuteliatorii în alegerea capsulei adecvată pentru produsul lor.

 

Polilaminat

Datorită îmbinarii perfecte între forţa aluminiului şi elasticitatea polietilenei, se obţine o gamă de produse adaptate în mod special acelor vinuri care trebuie să se distingă şi prin ambalaj.

Aplicată prin roluire, se mulează perfect pe fiecare sticlă. În timpul deschiderii, ductilitatea sa excelentă îmbunătaţeşte accentuat acest moment important.

Posibilitatea de gestionare cu precizie în faza de pregătire a vopselelor asigură capsulei din polilaminat o varietate cromatică inegalabilă. Posibilităţile de imprimare atât pe top cât şi pe perete permit execuţii perfecte pentru obţinerea unui ambalaj de calitate superioară.

 

Staniu

Capsulele monoelement din staniu reprezintă alternative de înaltă clasa pentru capişoanele menite să îmbrace perfect şi preţios o sticla de vin “eveniment”.

Materialul permite o variate de soluţii de personalizare elaborate rezultând un produs indispensabil pentru a completa îmbrăcamintea sticlelor utilizate pentru a conține vinuri de mare prestigiu rezervate pentru clientela cea mai pretențioasa.

 

Capsuloane

Învelirea sticlelor de vin spumant prezintă mai multe tipuri de probleme, atât tehnice cât și estetice, din acest motiv Mondial Capsule a dezvoltat o linie completă de produse care pot îmbunătăţi fiecare tip de produs. O face cu capsule din aluminiu simplu sau polilaminat în diferite grosimi, ale căror caracteristici de bază permit să raspundă în primul rând cerințelor tehnice și de producție ale fiecărui lanţ de îmbuteliere.

Particularitatea acestor capsule constă în prelucrarea specială care, alături personalizările făcute în perete crează un produs versatil, fie că ne referim la "gofrare", care conferă un aspect ridat al materialului, la "nervuri" care creează falduri continue pe partea de sus a capsulei, la "fereastre" care desenează romburi perforate.

Noile linii de producție permit ridicarea și mai sus a nivelului de finisare şi personalizare; colțul în unghi perfect, ştanţarea în relief a banuţului, noua bandă de rupt cu linie de perforaţii, mult mai elegantă și practică, imprimarea la cald cu trei culori sunt componentele cheie care permit să se obțină o capsulă care va da în cele din urmă a produsului o mai bună vizibilitate și eleganță.