Home

Activăm în domeniul industriei băuturilor din anul 1997 crescând, diversificând şi profesionalizând continuu oferta de bunuri şi servicii oferite celor ce aleg să ne devină parteneri.

Avem expertiza necesara în ceea ce priveşte industria vinului. Putem spune că în acest segment activitatea noastră nu este doar un simplu act comercial,  ci  chiar a devenit o pasiune.

Avem în echipa noastră membri ai ADAR - Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România, un inginer-economist care a  avut o contribuţie marcantă la construirea unuia dintre cele mai de succes branduri de vinuri spumante din România, un inginer oenolog cu masterat în marketing şi management viti-vinicol cu un număr relevant de campanii de vinificaţie la activ şi experienţă în producerea vinurilor spumante prin metoda tradiţională, şi un inginer chimist cu experienţă în domeniu, absolvent de cursuri de masterat în marketing şi management viti-vinicol şi actualmente doctorând în oenologie, a cărui temă de cercetare are în vedere tehnologii inovative de producere a vinului.

Pentru acest sector oferim întreaga gamă de produse, echipamente, servicii şi know-how, putând susţine producătorii de vinuri începând de la recepţia strugurilor în cramă şi până la paletizarea cutiilor cu sticle conţinând acest lichid preţios (materiale auxiliare utilizate în vinificaţie, linii tehnologice complete de prelucrare a strugurilor şi de îmbuteliere a vinului, materiale de ambalare diverse).

Prin forţa partenerilor noştri, dintre cei mai cunoscuţi din domeniu, putem furniza servicii şi celorlalte industrii ce prelucrează lichide (lactate, apă minerală, băuturi răcoritoare şi alcoolice, farma, etc).

Conceptul nostru de funcţionare corespunde principiului de servicii integrate, oferind atât consultanţă financiară şi tehnică, cât şi consiliere în adoptarea celei mai  eficiente soluţii în momentul achiziţiei.

Dinamica este cuvântul cheie pentru echipa Comagrimpex B&B, iar tehnologia face din noi furnizorul dumneavoastră de eficienţă şi seriozitate.

 Vă invităm să ne cunoaşteţi mai bine!